Greatest reference in our business is our successful past

Conductive Technologies

FİRMA BİLGİLERİ

İletken Teknolojileri (BT) aslında 1948 yılında oluşturuldu. 1974 yılında şirket için güvenilir bir kontrol arayüzü sistemleri için giderek büyüyen bir elektronik sanayinin taleplerine hizmet verebilmek için genişletilmiş. 1948 yılından bu yana İletken Teknolojileri one hundred sixty üzerinden (160) çalışanlara büyümüş ve çok yenilikçi bir arayüz aygıtları (için pazarda membran switch olarak anılacaktır üretiminde bir dünya lideri olarak kabul edilmektedir).

İletken Teknolojileri iletken devresi devresi en büyük üreticisi ABD BIO-SENSORS tabanlı olmak son derece kaliteli üretim bu deneyimi kullanmıştır. Bu algılama cihazları tıbbi tanı alanında, çevre alanında, tarım alanında ve endüstriyel pazarda kullanılmaktadır. İletken Teknolojileri da birçok patent için vardır RFI / ESD cihazları koruyucu tüm baskı ve esnek malzeme şekillendirme tabanlı.

Şirketten iletken baskı teknolojinin de ilerlemesiyle vücuda neredeyse otuz (30) bağımsız çalışma deneyimi üzerine inşa yıllık dijital baskı yetenekleri, yapıştırıcılar ve eşsiz montaj ve paketleme yetenekleri. eşsiz mirası ve kaynakları nedeniyle, keşfetmek ve iletken ve interaktif analitik teşhis ve algılama componentry için ortaya çıkan koşulları istismar geçirebildi

Conductive Technologies hakk?nda daha fazla bilgi i?in t?klay?n?z.