Greatest reference in our business is our successful past

Kop-Flex

1920'de kurulan Kop-Flex, 90 yılı aşkın tasarım ve uygulama tecrübesini çok çeşitli endüstrilere sunmaktadır. Kop-Flex ürünleri dişli, disk, diyafram, elastomer ve evrensel mil bağlantıları içerir.

Kop-Flex® kaplin ürünleri, aşağıdaki spesifikasyonlara göre tasarlanmış birçok kişiselleştirilmiş uygulama dizaynı sunar

 

Izgara Kaplinleri
Izgara kuplajı, flanşlarda yiv veya oluk bulunan iki flanşlı göbekten oluşur. Bunlar bir serpantin mekanik esnek elemana bağlıdır
 
Disk Kaplinleri
Bu kaplinler, • kazan besleme pompaları, • santrifüj ve eksenel kompresörler, • jeneratör setleri, • test standları, • gaz ve buhar türbinleri, • deniz sürücüleri gibi uygulamalar için çok zorlu çalışma koşullarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.
 
Elastomer Kaplinler
 
Tork Aşırı Yük Kaplinleri
Günümüzün tahrik sistemlerinde, ekipman sermaye maliyetini en aza indirgemek için gerçek çalışma koşullarına daha yakın dizayn edilmiştir. Ekipmanın beklenmedik şok yüklerinden korunması için bir aşırı yükleme cihazı sağlamak giderek önem kazanmaktadır.
 
Evrensel Eklemler
Kop-Flex, uygulamanıza uyacak çok çeşitli evrensel derz seçenekleri sunma konusunda eşsiz bir kabiliyete sahiptir. Üniversal mafsalların salınım çapı aralığı 58 mm (2.3 inç) ila 1200 mm (48 inç) arasındadır
 
Bağlama Gres
Kop-Flex özellikle mil kavrama yağlayıcıları olarak kullanılmak üzere gresler geliştirmiştir. Kop-Flex®, özel niteliklere sahip gresler sunmaktadır. Çoğu ticari gres formülasyonu yeterli performansı sağlamaz ve ideal kavrama yağlayıcıları değildir.

 

Kop-Flex Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Kop-Flex hakk?nda daha fazla bilgi i?in t?klay?n?z.