Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Krohne Skarpenord

BALLASTMASTER

Balast tankları, tatlı su tankları (FW Tanks) ve yakıt tanklarının (HFO, MDO Tanks) seviyesini ve gemi batıklık (draft) değerlerini basınç sensörleri ile belirler ve isteğe bağlı olarak düşük veya yüksek seviye alarmları verebilir.

İkmal gemileri, konteyner gemileri, tankerler, dökme yük gemileri, yolcu gemileri gibi çeşitli gemilerde son derece randımanlı ölçümler yapabilir.

Kolay montajı, bütün tanklara uygun olması, üstünlüğü kanıtlanmış sensör teknolojisi, hafif olması, hareketli parçalarının olmaması, yüksek doğrulukta çalışması (+/- %0.3), her I/O panosu (rack) için 224 sensör bağlantısına olanak vermesi ve trim / list değerlerine bağlı otomatik düzeltmeye olanak sağlaması önemli avantajları arasındadır.

CARGOMASTER

Cargomaster v.5 geminin dayanıklılık ve kararlılık hesaplamaları kadar, gemideki bütün tank seviyelerini de üstün doğrulukta gösteren çok fonksiyonlu bir sistemdir.

Cargomaster v.5, basınç sensörleri ya da radarlar kullanarak kargo tankları, balast, tatlı su (FW), yakıt&servis tankları ve gemi batıklık (draft) değerlerini yüksek doğruluklarda ölçer.

SEVİYE RADARLARI

Gemideki farklı tanklarda kullanılabilen, yüksek tekrarlanabilirlik özelliğine sahip ve hassasiyeti ±2 mm olan yüksek doğrulukta ölçümler yapabilen bir sistemdir.

BM 70 M gemilerde çok zor şartlar altında çalışmak için tasarlanmış sıvı seviye ölçme aletidir. Tanklardaki sıvıların, yapıştırıcı özellikteki maddelerin, yağın ve çamur özelliğindeki maddelerin ölçümü sürekli ve temas olmadan gerçekleşir.

 

Krohne Skarpenord

 

Krohne Skarpenord ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

Krohne Skarpenord hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.