Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

ROSTA

ROSTA

Rosta Taşıma ve Eleme

Rosta, titreşimli konveyörlerden döner eleklere kadar tüm titreşimli ve salınımlı ekipmanlar için yüksek verimli süspansiyon sistemleri sunar.

 

Rosta Kayıi tahrik germe

Rosta burulma yayı teknolojisi, kayış ve zincir tahrikli döner ekipmanlarda gerdirme kuvveti sağlamanın basit ve etkili bir yoludur.

 

Rosta Titreşim Kontrolü

Rosta'nın titreşim önleyici montaj yelpazesi, sınıfının en iyisi titreşim yalıtımı ve gürültü azaltma seviyelerine ulaşmak için dinamik yük taşıma kapasitelerini ve düşük doğal frekansları birleştirir.

 

Rosta Sönümleme, Presleme ve Kılavuzlama

ROSTA'nın elastomerle güçlendirilmiş bir burulma yayı olan ROSTA Element'e dayalı ürün yelpazesi, basit bir mekanik amortisör, yaylı süspansiyon sistemi olarak işlev görebilir veya basınç uygulamak için 'yay gücü' (mekanik potansiyel enerji) sağlayabilir.

 

ROSTA PLASTİK ÜNİTE - RPU(Pat.Pend.)

Tam özelliklerinizi karşılayan hassas bir makine bileşenine mi ihtiyacınız var? RPU, ROSTA'dan tamamen yeni bir özelleştirme düzeyini temsil eder. ROSTA, malzeme bilimindeki ilerlemelerden, modern üretim tekniklerinden ve onlarca yıllık uzmanlığımızdan yararlanarak, tamamen ısmarlama burulma yayı tabanlı bir çözüm tasarlayabilir ve üretebilir.

 

ROSTA Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

ROSTA hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.