Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Andair

ANDAİR GASCOLATORS

Andair serisi gascolators, zorlu bir rolün gereksinimlerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Hassas alüminyumdan işlenmiş ve korozyon koruması için anodize edilmiş kromik, merkezi konumlandırılmış filtre kabı 70 mikron PTFE kaplı filtre süzgeci ile birleştirilmiştir. Bu, sadece ince yakıt filtrelemesine izin vermez, aynı zamanda suyun ağdan geçmesini önlemeye yardımcı olur.

Bu gaz soğutucular aynı zamanda kolay ve güvenli bir bakım sağlar. Kaseyi çıkarmak için bir kilitleme halkası sökülmelidir. Ardından filtre sökülebilir ve temizlenebilir. Kasenin sızdırmazlığını sağlamak için, gaz soğutucunun yüksek basınçlı yakıt sistemlerinde kullanılmasına izin veren bir Viton “O” halkası kullanılır.

Kasenin yerine takıldığında, kasedeki bir ok yerleştirme pimini gösterir. Bu gövdeye yerleştirilir ve daha sonra kilitleme halkası sıkılır, bunun emniyet teli kilitlenmesi için bir özelliği vardır.

Büyük akış özellikleri de Andair gaz soğutucusunun üstün olduğu bir şeydir. Büyük portlar kolay yakıt akışı ve çok düşük basınç düşüşü sağlar. Giriş ve çıkış arasındaki düşüşün 30 gph'de ölçülmesinde, sadece 0.3 psi olduğu bulunmuştur!

 

Üretiçi

Model

Açıklama

Andair

GAS375

3/8 "Rakorlar

Andair

GAS500-F

1/2 "Rakorlar

 

ANDAİR TAKO KAP

Bu yüksek kaliteli tako kapak, L168 alüminyumdan üretilmiştir ve daha fazla koruma için kromik anodize edilmiştir. Elektronik tako sürücü kullanılıyorsa tako sürücü bağlantı parçasını bir Lycoming motoruna takmak için uygun Viton o-ring ile birlikte gelir.

Model : TC875

 

ANDAİR ALÜMİNYUM NUMUNE ALMA KUPASI

Bir başka Andy Phillips ömür boyu süren bir ürün. Bu katı metal numune alma kapları, dumanı kokpitte olmayan bardakta tutan Viton “O” halkalı kapak ile donatılmıştır. Ayrıca “alttan düşme sendromu” nun hiçbiri ucuz plastik numune alma kaplarında sıkça görülmez.

Model :CC-1

 

ANDAİR ÇEK VALFLER

Bu tip tam bir kapatma vanasıdır. Yakıtın ok yönünde akmasına izin verir, ancak yakıt akışı tersine çevrildiğinde, dahili mekik ters akışı önleyerek kayar.

Ayrıca, hava alma özelliğine sahip bir vana da mevcuttur. Akış tersine çevrildiğinde yakıt yavaşça geriye doğru damlayabilir. Bu özel valf, genleşme izninin gerekli olduğu bir yakıt sisteminin havalandırma hattında faydalıdır.

 

Üretiçi

Model

Boyut

Açıklama

Andair

CK250H

1/4 "ID Hortumuna uyacak şekilde

Komple Kapanış

Andair

CK312H

5/16 "Kimlik Hortumuna uygun

Komple Kapanış

Andair

CK375

Erkek AN -6 Beden

Komple Kapanış

Andair

CK375B

Erkek AN -6 Beden

Hava alma tesisi

 

ANDAİR EMNİYETLİ YAKIT VANALARI

Andair, hem 3/8 ”hem de 1/2” yakıt borusu sistemleri için bir dizi yüksek kaliteli yakıt seçici üretmektedir. Tüm Andair yakıt seçicileri, pilotun yanlışlıkla yakıtı kapatmasını önlemeye yardımcı olan pozitif bir durdurma düğmesine sahiptir. Yakıtı kapatmak için bir düğme kaldırılmalıdır.

Valfin içinde, yüksek derecede cilalı bir küresel valfe karşı rahat bir şekilde sızdırmazlık sağlayan PTFE bezleri vardır, bu da güzel pürüzsüz, sızıntısız bir operasyona neden olur. Viton “O” halkaları vanayı sızıntıya karşı sızdırmaz kılar. Her ürün 100 psi'ye kadar test edilir.

Bu vanalar sağlam ancak hafif uçak sınıfı alüminyumdan yapılmıştır ve koruma için krom anodize edilmiştir.

Düşük maliyetli yakıt vanaları olarak adlandırılan birçok yakıt yakalama alışkanlığına sahiptir, iç rahatlığı için bu mükemmel yakıt vanalarının uçağınıza takılması mantıklıdır, en iyisidir!

Şu anda 3/8 ”boru için bizden 4 tip mevcuttur, diğer boyutlar özel olarak sipariş edilebilir. Genellikle dişi bağlantı parçaları olan vanaları stoklarız. Bunlar metal boru için AN816-6D veya itmeli hortum için AN840-6D alacaktır.

 

Üretiçi

Model

Açıklama

Limanlar

Andair

FS20X1-E

Açık kapalı

1/4 "İtmeli Hortum

Andair

FS20X1-F

Açık kapalı

1/4 "NPT Dişi

Andair

FS20X1H

Açık kapalı

3/8 "İtmeli Hortum

Andair

FS20X2-E

Sol / Sağ / Kapalı - sol ve sağ arasında 90 °

1/4 "İtmeli Hortum

Andair

FS20X2-F

Sol / Sağ / Kapalı - sol ve sağ arasında 90 °

1/4 "NPT Dişi

Andair

FS20X2-H

Sol / Sağ / Kapalı - sol ve sağ arasında 90 °

3/8 "İtmeli Hortum

Andair

FS20X3F

Sol / Sağ / Kapalı - sol ve sağ arasında 180 °

1/4 "NPT Dişi

Andair

FS20X3M

Sol / Sağ / Kapalı - sol ve sağ arasında 180 °

3/8 "AN -6 Erkek

Andair

FS20X4F

Sol / Her İkisi / Sağ / Kapalı

1/4 "NPT Dişi

 

ANDAİR PASLANMAZ ÇELİK TAHLİYE VANASI

Paslanmaz çelikten imal edilmiştir. Paslanmaz çelik yay. Viton “O” halkası (Avgas ile uyumlu). 1/8 ”NPT diş.

Model :DV125

 

ANDAİR YAĞ VE SU TUZAĞI

Uçak kalitesinde alüminyumdan üretilen ve korozyon koruması için anotlanmış olan bu hafif (180g) dayanıklı ünite, Lycoming ve Continental motorlarındaki karter hava deliğinden yağı çıkarmak için tasarlanmıştır. Bu, daha az yağ tüketimi ve çevre için daha iyi olma bonusu ile daha temiz bir uçak verecektir. Güvenlik duvarına montaj için 10/32 pabuçlarla birlikte verilir.

 Model :OS850

 

Türkiyede Andair, ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Andair hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.