Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Vogel Pompa

Vogel Pompa, 100 yıllık tarihi ile, Avusturya’daki en eski ve tecrübeli pompa üreticisidir. 1909 yılında Ernst Vogel tarafından Avustura’nun Stockerau kasabasında kurulan şirket her geçen gün büyüyen organizasyonu ve gelişen üretim programı ile sektörünün lideri şirketler arasında yer almayı başarmıştır. Vogel Pompa, 1994 yılında ITT Industries bünyesine katılmıştır.

Şirketin kalite odaklı, donanım ve yazılım destekli çalışma ilkeleri sayesinde 1994 yılında ISO 9001 belgesi alınmıştır. Vogel Pompa bugün hem ABD hem de dünyanın değişik bölgelerindeki kalite ve mühendislik standartlarına uygun nitelikte üretim yapabilmektedir.

Vogel Pompa’nın üretim programının önemli bölümünü endüstriyel amaçlı pompalar oluşturmaktadır. Vogel Pompa aşındırıcı veya çürütücü etkileri olan, çamur nitelikli, lifli malzemeler içeren veya sıcaklığı çok yüksek olan pompa uygulamalarında geniş ürün yelpazesi ile hizmetinizdedir.

Vogel Pompa

 

 

Vogel Pompa Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

Vogel Pompa hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.