Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Ati -Analytical Technology Inc

Ati  -Analytical Technology Inc

Gaz algılama ve su kalitesi izleme için Elektrokimyasal ve Optik Sensör cihazları üreticisi.

Gaz Algılama

Gaz monitörleri

  • Ati Analytical Technology, IncYedek Amonyak Gazı Sensörü

ATI, A14 / A11 Modüler Gaz Dedektörü ve C16 PortaSens II için birçok Honeywell, Manning & Calibration Technologies modeli için ekonomik Amonyak Gazı sensörleri sunmaktadır.

  • Ati Analytical Technology, Inc A14 / A11 Modüler Gaz Dedektörü

GasSens, bireysel gaz algılama ve alarm gereksinimlerini karşılamak için çeşitli seçenekler sunan esnek bir bileşen sistemidir.

  • Ati Analytical Technology, Inc C16 Taşınabilir Gaz Kaçak Dedektörü

ATI Serisi C16 PortaSens II Taşınabilir Gaz Kaçak Dedektörü, tek elle kolay kullanım için tasarlanmıştır. Gaz depolama alanlarında, proses ekipmanı ve boru tesisatı çevresinde veya girişten önce dar alanlarda düzenli sızıntı kontrolü yapmak için çok yönlü bir araçtır.

  • Ati Analytical Technology, Inc F12 / D Zehirli Gaz Dedektörü

F12 gaz dedektörleri, kurulumu, çalıştırmayı ve bakımı basitleştiren kullanışlı özellikler sunar. Kendinden Güvenli (IS) cihaz gerektiren tehlikeli bölgelerde zehirli gazları ve oksijeni ölçmek için tasarlanmıştır. Tehlikeli olmayan yerler için IS olmayan bir versiyon da mevcuttur.

  • Ati Analytical Technology, Inc D12 Zehirli ve Yanıcı Gaz Dedektörü

ATI'nin D12 Zehirli ve Yanıcı Gaz Vericisi, birden fazla gaz verici modeline olan ihtiyacı azaltarak 46 adede kadar farklı sensörü kabul edecektir. D12 gaz vericisi için dökme alüminyum muhafaza Sınıf 1, Bölüm 1, Grup B, C, D konumları için derecelendirilmiştir ve UL, FM ve CSA sertifikalıdır.

  • Ati Analytical Technology, Inc D12-IR Kızılötesi Gaz Verici

D12 Serisi Gaz Verici serisi artık LEL için konfigüre edilebilen veya toksik gazları seçebilen çok yönlü bir kızılötesi sistemi içermektedir. D12-IR gaz vericisi ayrıca, karbondioksit (CO2) veya nitröz oksit (N2O) gazı tespiti için kızılötesi sensörler ile de yapılandırılabilir.

  • Ati Analytical Technology, Inc Q45S Islak H2S Gaz Dedektörü

Q45S modeli, standart Q45 elektronik paketimizi özel bir Islak H2S sensörü ile birlikte kullanan bir koku izleme sistemidir. Q45S Islak H2S Gaz Dedektörü sistemleri genellikle yoğunlaşan su buharı seviyeleri ile gaz akışlarını izlediğinden, gaz sensöründen gelen hidrojen damlasının difüzyonuna bir engel oluşturabilecek su damlacıklarını ortadan kaldırmak için önlemler alınmıştır.

  • Ati Analytical Technology, Inc B12 2 Telli Gaz Verici

Seri B12 vericileri, gaz konsantrasyonuna doğrusal olarak orantılı bir 4-20 mA sinyal ileten ilmikli aygıtlardır. Vericiler normal olarak muhafazaya bağlı sensör yakınından beslenir. Bununla birlikte, özel uygulamalar için, ünite, vericiden 25 feet uzağa yerleştirilebilen ayrı sensörler ile tedarik edilebilir.

  • Ati Analytical Technology, Inc B14 Gaz Alarm Modülü

Seri B14 Gaz Alarm Modülü Alıcıları, gaz algılama sistemleri için yerel alarm, ekran ve sinyal yeniden iletim işlevleri sağlayan kompakt elektronik modüllerdir. Her modül, her alarm noktasının LED bar göstergelerini içeren ayrı uyarı, uyarı ve alarm ayar noktaları sağlar. LED göstergeleri ilk alarm durumunda yanıp söner ve alarm belirtildiğinde sürekli olarak değişir.

  • Ati Analytical Technology, Inc B12 Islak Gaz Dedektörü

B12 Serisi Islak Gaz Dedektörü, su buharı ile doymuş olabilecek diğer gaz akışları için ıslak yıkayıcı çıkışlarında güvenilir ölçüm ihtiyacını karşılamak üzere geliştirilmiştir. Temel B12 Islak Gaz Dedektörü sistemi, döngü beslemeli 2 telli bir vericiden ve özel olarak% 100 bağıl nemde çalışacak şekilde tasarlanmış korozyona dayanıklı bir sensörden oluşur.

  • Ati Analytical Technology, Inc C21 DRI-GAS Örnekleme Sistemi

Dri-Gas örnekleme sistemi, yüksek nem oranlı havalandırma yığınlarından, kanallardan, ıslak oyuklardan veya diğer nemli konumlardan gaz numuneleri çeker. Sistem, nemi yoğunlaştıran ve zehirli ve yanıcı gaz izleme ekipmanına uygun nemden arındırılmış bir gaz numunesi veren bir soğuk levha ile temasa geçerek gaz örneğindeki su buharını giderir.

  • Ati Analytical Technology, Inc A12 2-Telli Toksik Gaz Verici

ATI'nin A12-2 Telli UniSens üniversal 2-telli zehirli gaz vericisi, günümüzde mevcut olan en ekonomik ve esnek gaz ölçüm sistemini sağlayarak 28 farklı gazdan oluşur. UniSens, her türlü endüstriyel ortamlarda ortam gazı izleme için tasarlanmıştır: gaz depolama alanları, gaz kompresör odaları, proses boruları galerileri, raylı araç sistemleri, analizör panoları, gaz dolapları, kimyasal proses alanları ve daha fazlası.

  • Ati Analytical Technology, Inc E12-15 IR Yüksek Seviye Amonyak Gaz Dedektörü

Model E12-15 IR Kızılötesi Gaz Dedektörü, dayanıklı, güvenilir bir mikroişlemci tabanlı akıllı gaz dedektörüdür. E12-15 IR, PPM seviyelerini patlayıcı amonyak gazı seviyelerine kadar izlemek için kullanılabilir. E12-15 IR, 0 ila tam skalayı temsil eden lineer sürekli 4 ila 20 mA çıkış sağlayan bağımsız bir cihazdır.

  • Ati Analytical Technology, Inc A12-17 Yanıcı Gaz Dedektörü

A12-17 Yanıcı Gaz Dedektörü sistemi, her 24 saatte bir otomatik gaz testi ile sık yanıt kontrolleri ihtiyacını ortadan kaldırır. Bu günlük gaz sensörü yanıtı doğrulaması, büyük ölçüde azaltılmış manuel testin ek yararı ile, bulabileceğiniz gibi, güvenli bir gaz algılama sistemine yakındır.

  • Ati Analytical Technology, Inc C12-17 Yanıcı Gaz Verici

  • Ati Analytical Technology, Inc A21 Gaz Örnekleyici

ATI'nin A21 Gaz Örnekleyici, kanallardan gaz numuneleri çekmek veya yerlere erişmek için zorlu ve daha uygun bir alanda yer alacak olan D12 Zehirli ve Yanıcı Gaz Dedektörü gibi gaz sensörlerine numune göndermek için tasarlanmış bir pompalama sistemidir. Örnekleme pompasına ek olarak, A21 sistemleri güvenilir gaz numunesi ölçümünü garantilemek için gerekli çeşitli bileşenleri içerir.

  • Ati Analytical Technology, Inc A23-14 Ozon Jeneratörü

A23-14 Ozon Jeneratörü, hemen hemen her yerde detektör kalibrasyonu için kullanılabilen 1 PPM'nin altında bir ozon gazı konsantrasyonu üretmek için tasarlanmış bir portatif jeneratördür. Ozon gazı jeneratörü işletimi çok basittir. Temel kit jeneratör, sabit akış regülatörlü bir adet 103 litrelik hava silindiri ve 3 fitlik çıkış borusu içerir.

 

Su Kalitesi Monitörleri

  • Ati Analytical Technology, Inc. METRINET Su Dağıtım Monitörü

MetriNet, sekiz farklı parametreye kadar sağlam bir izleme paketi sunar ve elde edilen verilerin güvenilir şekilde toplanmasını ve aktarılmasını sağlar.

  • Ati Analytical Technology, Inc. AMMONIA Monitor

ATI, konvansiyonel izleme ekipmanlarından çok daha ucuz ve çok daha basit olan amonyakın online izlenmesi için tamamen yeni bir yaklaşım geliştirdi.

  • Ati Analytical Technology, Inc. CHLORINE Monitörler

Klor (Cl2) yeryüzünde ve denizde bulunan doğal bir kimyasal elementtir, birçok endüstride yaygın olarak kullanılır. ATI, klor seviyelerinin tespit edilmesine veya analiz edilmesine yardımcı olan bir dizi klor izleme ekipmanı üretmektedir.

  • Ati Analytical Technology, Inc. CHLORINE DIOXIDE Monitörler

Klor Dioksit, içme suyu, soğutma kuleleri ve yiyecek yıkama suyunun dezenfekte edilmesinde kullanılan güçlü bir oksitleyici maddedir. ATI, su kalitesi izleme ve ClO2 arıtma sistemlerini kontrol etmek için ekonomik ve güvenilir bir ölçüm sistemi sunar.

  • Ati Analytical Technology, Inc. İLETİŞİM Monitörler

Düşük seviyede iletkenlik ölçümleri, çeşitli su kalitesi izleme için gereklidir. Deiyonizerlerin, ters ozmoz membranlarının, iyon değiştirme sistemlerinin ve ısı değiştiricilerin doğru çalışması, yüksek kaliteli üretim sağlamak için sürekli izleme gerektirir.

  • Ati Analytical Technology, Inc. DISSOLVED OKSİJEN Monitörler

Çözünmüş Oksijen su kalitesi izleme, havalandırma sistemi proses kontrolü için kritik öneme sahiptir. ATI, güvenilir oksijen ölçümleri sağlayan ve işletme maliyetlerini azaltmaya yardımcı olan monitörler tasarladı.

  • Ati Analytical Technology, Inc. FLUORIDE Monitörler

Diş çürümesinin önlenmesine yardım etmek için florür, içme suyu sistemlerine yaygın olarak eklenir. Florlama işleminin kontrolü, basit akış orantılı besleme ile kolayca idare edilirken, son flüorür konsantrasyonlarının su kalitesinin izlenmesi, aşırı besleme problemleri durumunda bir alarmın sağlanmasında faydalıdır.

  • Ati Analytical Technology, Inc. HİDROJEN PEROKSİT Monitörler

Hidrojen peroksit (H2O2), kağıt endüstrisinde ağartma uygulamalarında yaygın olarak kullanılan son derece güçlü bir oksitleyicidir. ATI, sulu sistemlerde H2O2 konsantrasyonunu sürekli olarak ölçmek için Hidrojen Peroksit Su Kalitesi Monitörlerini tasarladı.

  • Ati Analytical Technology, Inc. OZONE Monitörler

Ozonun, son derece etkili bir oksitleyici olduğu, organik karbonu çiğ sudan arındırarak ve çoğu patojeni yok ettiği kanıtlanmıştır. ATI, su kalitesi izleme ve ozon arıtma sistemlerini kontrol etmek için ekonomik ve güvenilir bir ölçüm sistemi sunar.

  • Ati Analytical Technology, Inc. PERACETIC ASİT Monitörler

Peracetic acid (PAA), boru sistemleri ve işleme ekipmanlarının dezenfekte edilmesi için gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılan son derece güçlü bir oksitleyicidir. ATI, çözümde düşük seviyelerde PAA'nın gerçek zamanlı ölçümünü sağlayan bir online su kalitesi monitör kablosu geliştirdi.

  • Ati Analytical Technology, Inc. PERMANGANATE Monitör

Suya dayanıklı suların arıtılmış suda sürekli su kalitesi izlemesi, sensör kirliliği sorunlarını ortaya çıkarır. ATI, sensörün numuneyle asla temas etmediği bir ölçüm yöntemi kullanarak bu problemi ortadan kaldırır.

  • Ati Analytical Technology, Inc. pH / ORP Monitörler

Çok çeşitli endüstrilerde pH ölçümü ve kontrolü önemlidir. ATI platformu, hemen hemen her pH izleme veya kontrol uygulaması için gerekli olan dayanıklılık, doğruluk ve çok yönlülük sağlayan en son izleme ve kontrol sistemleri kuşağımızı temsil eder.

  • Ati Analytical Technology, Inc. SULFIDE Monitör

Sülfitler doğal olarak kuyu suyunda bulunur ve orada bulunan anaerobik koşullar nedeniyle atık su toplama sistemlerinde birikebilir. ATI, solüsyondaki sülfürleri ölçmek için geliştirilmiş bir yöntem sağlar.

  • Ati Analytical Technology, Inc. SÜLFİT Monitör

ATI, operatörlere, aşırı besleme nedeniyle aşırı kimyasal tüketimi azaltırken, küçük bir sülfit artığını korumak için güvenilir bir araç sağlar.

  • Ati Analytical Technology, Inc. ASKILI KATI Monitör

Atık su ve endüstriyel proses suyundaki askıda katı maddelerin izlenmesi, ya proses kontrolü ya da olağandışı koşulların ihlali için faydalı olabilir. ATI, çeşitli su ve atık su uygulamalarında askıda katı maddelerin gerçek zamanlı izlenmesini sağlar.

  • Ati Analytical Technology, Inc. TÜRBİTİTE Monitör

Bulanıklık, suyun optik netliğinin genel bir göstergesidir ve çözeltideki parçacıklardan dağılan ışığın miktarı olarak tanımlanır. ATI'nin Turbidite Su Kalitesi Monitörü, hem belediye içme suyu sistemlerinin hem de endüstriyel su arıtma sistemlerinin güvenilir, düşük aralıklı bulanıklık ölçümü ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır.

  • Ati Analytical Technology, Inc. TAŞINABİLİR SU KALİTESİ SİSTEMLERİ

ATI, artık klorda kısa süreli veri sağlamak için hemen hemen her yerde hızlı ve kolay bir şekilde kurulabilen ve aynı pakette pH ölçümünü de içeren taşınabilir bir su kalitesi izleme sistemi geliştirmiştir.

  • Ati Analytical Technology, Inc. SU KALİTELİ PANELLER

ATI'nin Su Kalitesi Paneli, belediye su dağıtım sistemlerinde ve içme suyu arıtma tesislerinde çoklu parametrelerin sürekli, on-line izlenmesi için tasarlanmış esnek bir sistemdir.

 

Ati Analytical Technology

- On-line Suda İletkenlik, Çözünmüş Oksijen, pH, Klor, Bulanıklık, Flor Analizörleri

- On-line Çözünmüş Sülfür

- Çözünmüş Ozon Analizörleri

- Lazer partikül sayıcı ve partikül sensorü

- Çok Parametreli Su Kalitesi İzleme Ünitesi

 

Ati Gas Transmitter  F12/D-5-1-1-1

ATI F12 Sensörü: Ethylene Oxide, 0-20/200 PPM (20 PPM Standard)  00-1039 

 

 

ANALYTICAL TECHNOLOGY ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

Ati -Analytical Technology Inc hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.