Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

ZOLLER

 

Takım ayar ve ölçme cihazları 60 yıldan uzun bir süredir sadece takım ayar ve ölçme cihazları üreten firma bu alanda yazılım teknolojisi ve tecrübesi ile rakipsiz bir durumdadır. Yılda 1000 âdetin üzerinde cihaz satan firma, Türkiye sanayisinde de birçok referansa sahiptir.

Metal, Ahşap, daire testere, mikro takımları Zoller de bulunan ve ihtiyaca göre yazılım ve spindel ile donatılan, gelecekte ilave yazılımı ile geliştirebilinen 15'in üzerinde farklı kullanımlarına uygun takım ölçme cihazlarına sahiptir. Bilinen büyük CNC takım üretici tezgâhlarına uygun interface ile takım üreticilerine de büyük kolaylık ve güven sağlamaktadır.

Gelin işletmenizde sizlere de nasıl para kazandırabileceğimizi ve sarf malzemenizi nasıl kontrollü ve emin kullanabileceğinizi kanıtlayalım. Zoller cihazları firmamız tarafından devreye alınır, eğitimi ve servisi verilir.

Üsteki resme tıklayarak şirketin web sayfasına ulaşabilirsiniz.

 

Daha detaylı bilgi için bizimle temasa geçebilirsiniz

 

ZOLLER

 

 

ZOLLER Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 

ZOLLER hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.