Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

COMET

COMET ENDÜSTRİYEL X-RAY SİSTEMLERİ

PXS EVO Serisi Yönlü X-Ray Jeneratörleri

 

Danimarka'da tasarlanan ve üretilen PXS EVO Yönlü X-ray sistemleri, tüm hayati parçaları korumak için yüksek kaliteli metal seramik X-ray tüpü ve sağlam bir kompozit kasa ile donatılmıştır. Güvenilir, uzun ömürlü ve sağlam bir yatırım olmaları için son derece dikkatli bir şekilde monte edilirler.

Sabit potansiyel enerji ve yüksek X-ışını gücü, yüksek performans ve daha kısa maruz kalma süresi anlamına gelir. Yeni lazer kılavuzlarla doğruluk sağlanır ve daha sonra hem zaman hem de malzeme tasarrufu ile örtüşmeler azaltılır. PXS EVO Serisi yönlü X-ray sistemleri, IP65 standardını karşılayarak tozlu ve ıslak koşullarda tam olarak çalışmasını sağlar. -20°C ile +50°C arasındaki geniş sıcaklık aralığı, onları güvenilir kılar ve zorlu ortamlarda bile sorunsuz çalışmayı sağlar. 

 

PXS EVO Serisi Yönlü Röntgen Modelleri

 

PXS EVO 225D/1200

Yüksek penetrasyon için 225 kV ve 1200 W sabit potansiyel X-ray gücü - tüm orta görev saha inceleme işleri için çok uygundur.

 

PXS EVO 300D

Yüksek penetrasyon için 300 kV ve 900 W sabit potansiyel X-ray gücü - tüm ağır hizmet saha inceleme işleri için çok uygun hale getirir. 

 

PXS EVO 300DS

Yüksek penetrasyon, daha kısa pozlama süreleri ve yüksek çözünürlüklü sonuçlar için 300 kV, 1,0 mm odak noktası ve 900 W sabit potansiyel X-ray gücü - tüm
ağır hizmet saha inceleme işleri için çok uygun hale getirir . 

 

PXS EVO 225D

Yüksek penetrasyon için 225 kV ve 900 W sabit potansiyel X-ray gücü - tüm orta görev saha inceleme işleri için çok uygundur.

 

PXS EVO 225DS

Yüksek penetrasyon, daha kısa pozlama süreleri ve yüksek çözünürlüklü sonuçlar için 225 kV, 1.0 mm odak noktası ve 900 W sabit potansiyel X-ışını gücü.

 

PXS EVO 200D

1.0 mm odak noktası ve 750 W sabit potansiyel X-ray gücü, yüksek performans, daha kısa pozlama süreleri ve yüksek çözünürlüklü sonuçlar sağlar.

 

PXS EVO 160D

1.0 mm odak noktası ve 750 W sabit potansiyel X-ray gücü, yüksek performans, daha kısa pozlama süreleri ve yüksek çözünürlüklü sonuçlar sağlar.

 

Control EVO

Bir pozlama hesaplayıcısı ve çok çeşitli gelişmiş işlevlere sahip sezgisel bir arayüz içerir - daha akıllı bir iş akışına eşittir.

 

 

COMET ENDÜSTRİYEL X-RAY

PXS EVO Serisi Panoramik X-Ray Jeneratörleri

Danimarka'da tasarlanan ve üretilen COMET portatif X-ray jeneratörleri, tüm hayati parçaları korumak için yüksek kaliteli metal seramik X-ray tüpü ve sağlam bir kompozit kasa ile donatılmıştır. Güvenilir, uzun ömürlü ve sağlam bir yatırım olmaları için son derece dikkatli bir şekilde monte edilirler.

Panoramik 38˚ x 360˚ X-ışını ışını, PXS EVO'yu silindirik kapların ve boruların kaynak dikişi denetimi için mükemmel bir seçim haline getirir. PXS EVO 200P ve 300 P, yüksek penetrasyon için 300 kV'a kadar ve 750 W'a kadar sabit potansiyel X-ray gücü kombinasyonuna sahiptir; bu da onu güvenilirlik ve performansın gerekli olduğu çok çeşitli inceleme işleri için çok uygun hale getirir.

Yeni PXS EVO tüp kafaları ve CONTROL EVO kombinasyonu, önemli ölçüde iyileştirilmiş bir iş akışının anahtarıdır. Sistemler IP65 standardını karşılar ve tozlu ve ıslak koşullarda tam olarak çalışır hale getirir. -20°C ile +50°C arasındaki geniş sıcaklık aralığı, EVO sistemlerini güvenilir kılar ve zorlu ortamlarda bile sorunsuz çalışmasını sağlar.

 

PXS EVO 300P

COMET'in PXS EVO 300P'si, yüksek penetrasyon için 300 kV ve 750 W sabit potansiyel X-ray gücü kombinasyonuna sahiptir - bu da onu, en üst düzeyde performansın gerekli olduğu tüm ağır hizmet inceleme işleri için çok uygun hale getirir.

Ergonomik tasarım ve 36 kg'lık düşük ağırlık, PXS EVO 300P'nin taşınmasını ve yeniden konumlandırılmasını kolaylaştırır. Sezgisel arayüz, daha akıllı bir iş akışı sağlar. Yeniden tasarlanmış üç parçalı kurşun kayışın montajı kolaydır ve standart olarak, gerektiğinde yönlü kullanıma izin veren 38˚ x 60˚ yarık seçeneğine sahiptir.

 

Endüstriyel X-ray Jeneratörü XRS-100 / 600 ( COMET AG) 

COMET'in endüstriyel X-ray jeneratörleri, ihtiyaçlarınıza en uygun konfigürasyonu seçmenize olanak tanır. 100 kV ve 600 kV X-ray tüpleri, kararlı yüksek voltajlı güç kaynağı, yüksek voltajlı kablo,

 

 

Endüstriyel X-ray Jeneratörü iVario-160 / 225/320/450 ( COMET AG) 

COMET'in endüstriyel X-ray jeneratörleri, ihtiyaçlarınıza en uygun konfigürasyonu seçmenize olanak tanır. Yeni iVario daha da esnektir ve optimum tüp koşulları sağlamak için modüler bir tasarıma sahiptir.

 

Endüstriyel Röntgen Jeneratörü Taşınabilir Röntgen Jeneratörü PXS EVO 300D / 1200 ( COMET AG)

Danimarka'da tasarlanmış ve üretilmiştir. EVO sistemi en iyi bileşenlerden oluşur ve titizlikle monte edilir. Bu onu son derece güvenilir kılar ve uzun süre kullanılabilir.

 

 

Comet Industrial X-Ray

Comet, büyümekte olan güvenlik, denetim ve mikroelektronik pazarlarında başarılı bir teknoloji şirketidir.

Uygulamalı fizik alanında bir uzman olarak Comet, tek bir kaynaktan eksiksiz ve oldukça esnek bir bileşen, modül, sistem ve hizmet  sunar.

Taşınabilir ünitelerde kullanım için en  taramayadan 450 kV sabit portal sistemlerine kada uygun saglar . Comet Endüstriyel X-Ray,  uygulamaları için deneyimli bir bileşen ve modül tedarikçisidir. 

Ürün yelpazemizde, daha fazla güç gerektiren gereksinimler için çıkışta 6 kW'a kadar küçük odak noktası çözünürlüğüne (< 400 µm) sahip X-Ray tüpleri ve kaynakları bulunur.

 

 

Comet X-Ray Source

50'den fazla farklı X-Ray Kaynağı konfigürasyonu sunar.

 

XRS X-Ray Source

COMET, eksiksiz, entegre ve önceden test edilmiş X-Ray Source için tek bir temas noktası sağlar.

 

 

Comet HSM 051 Monoblok

Comet  X-Ray Source HSM, X-Ray doz hızının yüksek stabilitesinin gerekli olduğu endüstriyel uygulamalar için geliştirilmiştir; kalınlık ölçümü.

 

XRP Jeneratörleri 

EDiX Minyatür Röntgen Kaynağı

EDiX ürünleri, en yeni nesil pille çalışan el tipi XRF cihazlarında veya XRF Masaüstü Analizörlerinde kullanım için optimize edilmiştir.


Yüksek gerilim jeneratörlerine ve bağlantı modülü bileşenlerine genel bakış; tüp, yüksek gerilim kablosu ve soğutucu.

 

Comet Generator

XRS Mod.

Type

Ordering No.

Voltage range

Current
range

XRS-160

XRP-160/4500/2

10006465

7.5 - 160 kV

0 - 45 mA

XRS-225

XRP-225/4500/2

10006466

10 - 225 kV

0 - 30 mA

XRS-320

XRP-320/4500/2

10006467

15 - 320 kV

0 - 22.5 mA

XRS-450

XRP-450/4500/2

10006468

20 - 450 kV

0 - 15 mA

 

XRS Mod.

Max.
power

Output
connector

Ordering No.
flange

XRS-160

4500 W

R24

651136

XRS-225

4500 W

R28

10001710

XRS-320

4500 W

R24

651136

XRS-450

4500 W

R28

10001710

 

Tüp

Comet  yüksek kaliteli X-Ray tüpleri birçok endüstriyel uygulama için mevcuttur. Ürün yelpazesi, daha fazla güç gerektiren gereksinimler için çıkışta 6 kW'a kadar küçük odak noktası çözünürlüğüne (<1 mm) sahip X-Ray tüpleri içerir.

Portatif ünitelerde kullanım için en küçük ayak izinden kargo taramasına uygun 800 kV sabit portal sistemlerine kadar, tüplerimizin çoğu kısa sürede teslimat için mevcuttur.

 

Unipolar

The COMET Unipolar tubes are designed for use in demanding industrial applications like Non-Destructive Testing, Food Inspection and Thickness Gauging

 

Bipolar

The main advantages of COMET Bipolar tubes are high power, small dimensions, low weight and rugged mechanical design.


COMET Unipolar Tubes

 

Portable

COMET's Portable tubes are designed for use in highly demanding field-tests applications such as pipe inspection, welding inspection, and aerospace testing.

 

Taşınabilir

COMET'in Taşınabilir tüpleri, boru denetimi, kaynak denetimi ve havacılık testi gibi oldukça zorlu saha testi uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

 

Yüksek Güçlü Tüpler

COMET, yeni High Power (HP) teknolojisi ile bu tarihi ilişkide bir atılım gerçekleştirdi. HP X-Ray tüp ailesi, geleneksel sabit anotlu X-Ray tüpünün güç yoğunluğunu neredeyse iki katına çıkardı.

COMET Unipolar tüpler, Tahribatsız Muayene, Gıda Denetimi ve Kalınlık ölçüm gibi zorlu uygulamalarda tasarlanmaktadır. Tüpı toprak, toprak potansiyelinde kuvvetlenmiş anotlu ve yükseklı bir prizine sahip bir Unipolar X-Ray tüpünden oluşur.

Unipolar X-Ray SourceX-Ray geçirmez tüp muhafazasında su hortumu bağlantıları için bağlantı parçaları bulunur. Başlıca avantajları yüksek güç, küçük boyutlar, düşük ağırlık ve sağlam mekanik tasarımdır.

Tek Kutuplu X-Işını Kaynağının (XRS) ve çevresinin diyagramı.

COMET'in XRS modülleri

COMET, özelleştirilmiş bir X-Ray Kaynağı için gerekli tüm bileşenleri sunmaktan memnuniyet duyar: Yeni XRS Modüllerinin her biri, sistem performansını optimize edecek kolay entegrasyon için tasarlanmış kabloları ve soğutucuları olan bir COMET X-Ray tüpü, yüksek voltaj jeneratörü ve soğutucu içerir. (Tüm XRS Modülleri fabrikada entegre edilmiştir ve sorunsuz kurulum ve çalıştırma için test edilmiştir)

 

COMET Yüksek Güçlü Tüpler

 

Since the invention of the X-Ray tube in 1895, the ratio between focal spot size and power has not improved significantly.

COMET has achieved a breakthrough in this historical relation with its new High Power (HP) technology.

 

Ürünler ve Yol Haritası HP X-Ray tüpleri ailesi, geleneksel sabit anotlu X-Ray tüplerinin güç yoğunluğunu neredeyse iki katına çıkardı.

Bugün COMET, 160 kV ila 450 kV aralığında HP Teknolojisine dayalı borular sunmaktadır.


HP Yeniliklerinin avantajı

Aynı odak noktası boyutuyla daha yüksek güç. Daha yüksek güç ile daha kısa maruz kalma süreleri gereklidir. Sonuç, denetim süreci boyunca daha yüksek verimdir.

Aynı güçte daha küçük odak noktası. Önceden, daha iyi çözünürlük için çabalarken, müşterinin daha küçük bir odak noktası elde etmek için güçten (ve dolayısıyla verimden) ödün vermesi gerekiyordu. Artık bu uzlaşmaya katlanmak zorunda değilsiniz.

Daha uzun tüp ömrü. Bir HP tüpünün anodu daha düşük sıcaklıkta çalışır.

 

COMET Taşınabilir Tüpler

COMET'in Taşınabilir tüpleri, boru denetimi, kaynak denetimi ve havacılık testi gibi oldukça zorlu saha testi uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Yüksek güvenilirlikleri ve kararlılıkları nedeniyle tüplerimiz, Kalınlık Ölçümü ve Tahribatsız Muayene gibi diğer X-Ray uygulamalarında da kullanılmaktadır.

 

Tüp, bir seramik izolatörden ve özellikle sürekli olarak maksimum voltaj ve güçte çalıştırılmak üzere tasarlanmış hava soğutmalı anotlu metal bir zarftan oluşur.

Seramik metal tasarımı nedeniyle tüpün ana avantajları şunlardır:

düşük ağırlık

çok sağlam mekanik tasarım

küçük boyutlar

yağ izolasyonu gerekmez

alan ücretleri nedeniyle ızgara etkisi yok

entegre ısı emici (istek üzerine)

 

 

XRF El Tipi ve XRF Masaüstü Analizörler için Minyatür X-Işını Kaynağı EDiX

60 yılı aşkın bir süredir X-Ray tüpleri için lider bir tedarikçi olan COMET, Minyatür X-Işını Kaynaklarının EDiX ürün serisini sunmaktadır. EDiX ürünleri, en yeni nesil pille çalışan el tipi XRF cihazlarında ve ayrıca XRF Benchtop cihazlarında kullanım için optimize edilmiştir. EDiX modülleri, iletim hedefi X-Ray tüpünden, tamamen kapsüllenmiş yüksek voltajlı güç kaynağından ve kontrol elektroniklerinden oluşur ve çeşitli standart konfigürasyonlarda veya müşteri paketinde mevcuttur.

EDiX, farklı uygulamalar için optimize edilmiştir

RoHS algılama

Hurda sıralama

Kalite güvencesi

Oyuncaklar ve tüketim malları değerlendirmesi

toprak analizleri

Yağ ve katkı maddelerinin analizleri

Boyada kurşun

madencilik

 

 

Minyatür X-Ray Kaynağına Genel Bakış EDiX

 

HSM 051 MONOBLOK

COMET X-Ray Source HSM, X-Ray doz hızının yüksek stabilitesinin çok önemli olduğu endüstriyel uygulamalar için geliştirilmiştir, örn. kalınlık ölçümü. Doğrudan 230 VAC şebeke gücünden X-Ray üreten bağımsız, kurulumu kolay entegre bir kaynaktır.

Başlıca özellikleri şunlardır:

Genel sistemin yayılan X-Ray doz oranı, en az 8 saat boyunca %0,05 içinde stabildir

Zorlu endüstriyel ortamlarda kendi kendine yeten "tak ve çalıştır" kullanımına yönelik sağlam mekanik tasarım

24 saat / 365 gün kullanım için tasarlandı

Daha kolay teşhis ve bakım için kullanım ve arıza durumu geçmişinin kaydedilmesine izin veren mikroişlemci

Standart kontrol arayüzü RS 422 veya RS 232, herhangi bir PC bilgisayardan kolay kontrol, durum ve arıza geçmişi bilgilerinin alınmasını sağlar

Tam ekranlı: panjur kapalıyken, sızıntı radyasyonu, belirli radyasyondan korunma ekipmanı olmayan herhangi bir personelin yaklaşmasına izin verecek kadar düşüktür.

Yüksek stabilite, COMET'in ünlü seramik teknolojisini ve kendi ultra kararlı yüksek voltaj jeneratörümüzü kullanan bir COMET Endüstriyel tüpünün dikkatli bir şekilde eşleştirilmesiyle elde edilir.

COMET'in Elektronik Departmanı, müşterinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için uygun maliyetli, özelleştirilmiş çözümler konusunda uzmanlaşmıştır. Özel gereksinim kaynakları için uzun süredir devam eden tasarım deneyimimiz var ve dünyaca ünlü COMET Metal Seramik borular için şirket içi boru tasarımı uzmanlığımızdan yararlanıyoruz. Küçük ve orta miktarlara odaklanan üretim tesislerimiz, size optimum maliyetle ürünler sunmak için gerisini halledecektir.

Alçak gerilim ekipmanına ilişkin 73/23/EEC direktifine uygundur.
EN 60204-1 ve EN 50081-2 ve EN 50082-2 uyarınca EMC ile ilgili 89/336/EEC direktifi.

 

Tüpler

COMET yüksek kaliteli X-Ray tüpleri birçok endüstriyel uygulama için mevcuttur. Ürün yelpazesi, daha fazla güç gerektiren gereksinimler için çıkışta 6 kW'a kadar küçük odak noktası çözünürlüğüne (<1 mm) sahip X-Ray tüpleri içerir.

Portatif ünitelerde kullanım için en küçük ayak izinden kargo taramasına uygun 800 kV sabit portal sistemlerine kadar, tüplerimizin çoğu kısa sürede teslimat için mevcuttur.

 

Tek kutuplu

COMET Unipolar tüpler, Tahribatsız Muayene, Gıda Denetimi ve Kalınlık Ölçümü gibi zorlu endüstriyel uygulamalarda kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

 

Bipolar

COMET Bipolar tüplerin başlıca avantajları, yüksek güç, küçük boyutlar, düşük ağırlık ve sağlam mekanik tasarımdır.

 

Components

 

Taşınabilir

COMET'in Taşınabilir tüpleri, boru denetimi, kaynak denetimi ve havacılık testi gibi oldukça zorlu saha testi uygulamalarında kullanılmak üzere tasarlanmıştır.


Yüksek Güçlü Tüpler

COMET, yeni High Power (HP) teknolojisi ile bu tarihi ilişkide bir atılım gerçekleştirdi. HP X-Ray tüp ailesi, geleneksel sabit anotlu X-Ray tüpünün güç yoğunluğunu neredeyse iki katına çıkardı

 

X-Ray Source, aşağıdaki bileşenlerden oluşan entegre bir set içerir; X-Ray tüpü, yüksek voltaj jeneratörü, kablo ve soğutucu.


Soğutma Sistemleri


Birinci sınıf bir soğutucu, X-Ray sisteminizin güvenli ve güvenilir çalışması için hayati önem taşır. COMET X-Ray tüpleriyle çalışmak için ideal olarak dengelenmiş çeşitli soğutucular sunar.
jeneratörler

 

COMET'in jeneratörleri, tüplerimizle birlikte mükemmel performans sağlayacak şekilde tasarlanmıştır

 

 

COMET AG, 1965'ten beri sabit ve değişken Vakum Kondansatörleri üretmektedir. Ürün kalitesi konusundaki mükemmel itibarı, RF endüstrisinde önde gelen uluslararası şirketlerle yakın işbirliği ile sonuçlanmıştır.

COMET, yüksek vakum teknolojisi, malzeme bilimi ve yüksek voltajlarda uzmanlaşma konusunda uzmandır.

COMET'in iki ana iş alanı Yarı İletken ve Yayındır.

Yarı İletken endüstrisinde, bilgisayar çipleri, düz panel ekranlar ve güneş pillerinin üretim ekipmanları için Vakum Kapasitörleri tedarik eder.

 

Yayıncılıkta Vakum Kapasitörlerimiz öncelikle kısa ve orta dalga analog ve dijital vericilerde kullanılır.

 

Ayrıca endüstriyel, havacılık ve tıbbi uygulamalara da hizmet sunar.

 

COMET Vakum Kapasitörlerinin tasarımı, yapımı ve işlenmesi, onlarca yıllık hassas üretim tecrübesiyle birleştiğinde olağanüstü kalite standartlarını garanti eder.

 

Verici Değiştirme Kılavuzları

Bu değiştirme kılavuzları, tam vericinize özel uygun kapasitörü belirlemenize yardımcı olmak için tasarlanmıştır.

BBC Transmitter

BBC SK53, 250 kW SW transmitter (0.2 MB)
BBC SK55, 500 kW SW transmitter (0.6 MB)

Collins Transmitter

COLLINS MODEL 821A-1, 250 KW transmitter (0.3 MB)

Continental Transmitter

CONTINENTAL 317C, 50 KW AM transmitter (0.2 MB)
CONTINENTAL 418F, 100 kW SW transmitter (0.4 MB)
CONTINENTAL 419F, 250 kW SW transmitter (0.4 MB)
CONTINENTAL 420C, 300/500 kW SW transmitter (0.3 MB)

Harris Transmitter

HARRIS SW-100A, 100KW transmitter (0.3 MB)

Marconi Transmitter

MARCONI B6128, 500 kW SW transmitter (0.6 MB)

 

COMET Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

COMET hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.