Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Antunes Controls

 

Antunes Controls

Düşük Basınç Endüstriyel Hava Şalterleri - MODEL SMD
SMD Diferansiyel, Basınç ve Vakum uygulamaları için kullanılabilir.
Düşük Basınç Endüstriyel Hava Şalterleri - MODEL SML
SML Diferansiyel, Basınç ve Vakum uygulamaları için kullanılabilir.
Yüksek Gaz Basınç Şalteri - Ventless - Otomatik sıfırlama
Artan basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik sıfırlama mekanizması ile Yüksek gaz ventless basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.
Düşük Gaz Basınç Şalteri - Ventless - Otomatik sıfırlama
Low gas ventless Azalan basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik sıfırlama mekanizması ile Düşük gaz ventless basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.
Düşük Gaz Basınç Şalteri - Ventless - Manuel Sıfırla - LGP-G
Ayarlanabilir setpoint ile Düşük gaz ventless basınç anahtarı
ve artan basınç koşulları Seyahat için manuel sıfırlama mekanizması.
Geçiş zaman koşullar dönmek setpoint manuel sıfırlamak gerekir
Yüksek Gaz Basınç Şalteri - Ventless - Manuel Sıfırla
Artan basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve manuel sıfırlama mekanizması ile Yüksek gaz ventless basınç anahtarı. Geçiş zaman koşullar dönmek setpoint manuel sıfırlamak gerekir
Düşük Basınç Endüstriyel Hava Şalterleri - Model JD-2
JD-2 Diferansiyel, Basınç ve Vakum uygulamaları için kullanılabilir.
Dijital Freezestat, 120V
Dijital, 120V, 20 ", 10K Sensör
Yüksek Gaz Basınç Şalteri - Otomatik sıfırlama
Artan basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik sıfırlama mekanizması ile yüksek gaz basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.
Düşük Gaz Basınç Şalteri - Otomatik sıfırlama
Düşen basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik sıfırlama mekanizması ile Düşük gaz basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.
Düşük Gaz Basınç Şalteri - Manuel Sıfırla - LGP-A
Ayarlanabilir setpoint ile Düşük gaz basınç anahtarı
ve düşen basınç koşulları Seyahat için manuel sıfırlama mekanizması.
Yüksek Gaz Basınç Şalteri - Manuel Sıfırla
Artan basınç koşulları ayarlanabilir setpoint ve yolculuk için manuel sıfırlama mekanizması ile yüksek gaz basınç anahtarı.
Dijital Freezestat, 24 VAC
Dijital Freezestat, 24 VAC + 20 ', 10K Sensör
Açık Kurulu Ekran, 115V
Açık Kurulu Ekran, 115V, 10Ft, Sensör
Düşük Gaz Basınç Şalteri H Serisi - Otomatik sıfırlama
Düşen basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik sıfırlama mekanizması ile Düşük gaz basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.

Yüksek Gaz Basınç Şalteri H Serisi - Otomatik sıfırlama

Artan basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik sıfırlama mekanizması ile yüksek gaz basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.

Düşük Gaz Basınç Şalteri H Serisi-Manuel Sıfırlama
Düşen basınç koşulları ayarlanabilir setpoint ve yolculuk için manuel sıfırlama mekanizması ile Düşük gaz basınç anahtarı.
Yüksek Gaz Basınç Şalteri H Serisi-Manuel Sıfırlama
Artan basınç koşulları ayarlanabilir setpoint ve yolculuk için manuel sıfırlama mekanizması ile yüksek gaz basınç anahtarı.
Dijital Freezestat 24V Sensör 10FT Kapalı
24V Enclosed, 10FT Sensör
Düşük Gaz Basınç Şalteri DPDT - Otomatik sıfırlama
Düşen basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik DPDT sıfırlama mekanizması ile Düşük gaz basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.
Yüksek Gaz Basınç Şalteri DPDT - Otomatik sıfırlama
Artan basınç koşulları Seyahat için ayarlanabilir setpoint ve otomatik DPDT sıfırlama mekanizması ile yüksek gaz basınç anahtarı ve yeniden otomatik olarak koşulları setpoint dönecektir.
Yüksek Gaz Basınç Şalteri DPDT-Manuel Sıfırlama
Artan baskı koşulları DPDT açın, ayarlanabilir setpoint ve yolculuk için manuel sıfırlama mekanizması ile yüksek gaz basınç anahtarı.
Düşük Gaz Basınç Şalteri DPDT - Manuel Sıfırla
Düşük gaz basınç anahtarı, düşen basınç koşulları DPDT anahtarı, ayarlanabilir setpoint ve yolculuk için manuel sıfırlama mekanizması.
Yüksek / Düşük çift Gaz Basınç Şalteri - Otomatik sıfırlama
Çift Gaz Basınç Şalteri Yüksek ve Alçak Basınç Gaz koşulları için tek noktadan izleme sunar. Bu birimler bir otomatik sıfırlama mekanizması ile basınç anahtarının yüksek ve düşük tarafında ayarlanabilir setpoints sunuyoruz.
Yüksek / Düşük çift Gaz Basınç Şalteri - Manuel Sıfırla
Çift Gaz Basınç Şalteri Yüksek ve Alçak Basınç Gaz koşulları için tek noktadan izleme sunar.Bu birimler, manuel sıfırlama mekanizması ile basınç anahtarının yüksek ve düşük tarafında ayarlanabilir setpoints sunuyoruz.
Yüksek / Düşük çift Gaz Basınç DPDT Switch - Otomatik sıfırlama
Çift Gaz Basınç Şalteri Yüksek ve Alçak Basınç Gaz koşulları için tek noktadan izleme sunar. Bu birimler bir otomatik sıfırlama mekanizması ile DPDT basınç anahtarı üst ve alt tarafında da ayarlanabilir setpoints sunuyoruz.
Yüksek / Düşük çift Gaz Basınç Şalteri DPDT-Manuel Sıfırlama
Çift Gaz Basınç Şalteri Yüksek ve Alçak Basınç Gaz koşulları için tek noktadan izleme sunar. Bu birimler, manuel sıfırlama mekanizması ile DPDT basınç anahtarı üst ve alt tarafında da ayarlanabilir setpoints sunuyoruz.
G SERİSİ Neon LAMP göstergesi

Model A Double Gaz Basınç Şalteri Braket

Tüm Antunes Kontrolleri Modeli A Çift Gaz Basınç Şalterleri Montaj braketi.

808000404 G SERIES NEMA 3 WEATHER TIGHT KIT 808000404 G SERİSİ NEMA 3 İKLİM Tight KIT
Conversion kit which makes G series Nema 12 switch into Nema 3 weather-rain tight. Dönüşüm kiti ile G serisi Nema Nema içine 12 anahtarı 3 hava yağmurlu sıkı yapar.
JD-2 modeli YAKIT parantez
MOUNTING BRACKET FOR ALL SINGLE GAS PRESSURE SWITCHES AND MODEL JD-2 SWITCHES MONTAJ Braket tüm GAZ BASINCI açılır ve MODELİ JD-2 Switches İÇİN
 
Antunes Controls
 
 
Antunes Controls ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.
 
 
Antunes Controls hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.