Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Bran Luebbe

Proses Kontrol için On-Line Monitörler

Bran + Luebbe tasarımları ve hemen her ülkede on-line ve laboratuvar analizleri için kullanılan yüksek performanslı araçlar üretmektedir;
bazı farklı parametreler ve örnek türleri aralığı için en güvenilir ve doğru ölçüm mevcut sağlar.

Bran + Luebbe Monitörler amaçlı endüstriyel bir ortamda sürekli kullanım için inşa edilen uzun ömürlü, yüksek hassasiyet ve kolay kullanımı ve bir üne sahiptir. su analizi için dünyada bazı ilk kimyasal on-line analizörleri Bran + Luebbe tarafından üretildi.

O günden beri su hazırlama, atıksu arıtma, kazan besleme suyu ve ultra saf su uygulamaları sürekli ve analiz alanında geliştirilmiştir kimyasal süreçlere genişletmiştir.

Analizörleri en son endüstriyel standartlara ve yönetmeliklere uygun ve bireysel olarak teslim edilebilir veya tam bir ölçüm ve kontrol sistemi hayata geçirilecektir. Daha fazla 15.000 teçhizatları dünya çapında daha araçlarının kalitesi ve teknik desteği göstermektedir

 

Proses Kontrol için On-Line Monitörler

Bran + Luebbe tasarımları ve hemen her ülkede on-line ve laboratuvar analizleri için kullanılan yüksek performanslı araçlar üretmektedir;
bazı farklı parametreler ve örnek türleri aralığı için en güvenilir ve doğru ölçüm mevcut sağlar.

Bran + Luebbe Monitörler amaçlı endüstriyel bir ortamda sürekli kullanım için inşa edilen uzun ömürlü, yüksek hassasiyet ve kolay kullanımı ve bir üne sahiptir. su analizi için dünyada bazı ilk kimyasal on-line analizörleri Bran + Luebbe tarafından üretildi.

O günden beri su hazırlama, atıksu arıtma, kazan besleme suyu ve ultra saf su uygulamaları sürekli ve analiz alanında geliştirilmiştir kimyasal süreçlere genişletmiştir.

Analizörleri en son endüstriyel standartlara ve yönetmeliklere uygun ve bireysel olarak teslim edilebilir veya tam bir ölçüm ve kontrol sistemi hayata geçirilecektir. Daha fazla 15.000 teçhizatları dünya çapında daha araçlarının kalitesi ve teknik desteği göstermektedir.

Proses Kontrol için Bran + Luebbe On-Line Monitörler

  • PowerMon
  • PowerMon Ionometer
  • PowerMon Kolorimeter
  • PowerMon Natriometer
  • PowerMon Silikometer
  • PowerMon Titrometer
  • Monitör 90 Ecometer
  • Monitör 90 S Ultrafiltrasyon
  • CeraClean
  • -Line olarak Filtrasyon
  • Bluebox
  • Bluebox Dönüştürücü
  • ISIS II (-line Spektroskopik Immersion Sensör olarak)
  • Çok Parametreli Transducer
  • İletkenlik Sensörü LFS 806 D0
  • İletkenlik Sensörü LFS 807 D0
  • pH-Sensor (Flow-Sistemi-Sensor)
  • Redoks Sensör (Akış Sistemi Sensor)
  • Bulanıklık Sensör
  • Sıcaklık) Yüksek Hassasiyet Glwo Sistemi Sensör Sensör
  • Sıcaklık Sensörü
    • (Akış Sistemi Sensor)
  • Oksijen Sensör
  • Oksijen Sensörü (Flow-System-Sensör galvanik prensibi kullanarak)
  • Oksijen Sensörü (Akış Sistemi Sensör Clark Cell ile birlikte)
  • Aktüatörler

NOVADOS Ölçüm Pompalar

NOVADOS - Ölçümleme  Pompalar  Üstünlük Seçimi!

Bran + Luebbe's NOVADOS pompaları ölçümleme sıvı ölçülü ve karışık olması hemen her durum için pompa ölçüm rakipsiz bir yelpazesi sunuyoruz. Ürün yelpazesi kaçak-free içerir diyafram ölçüm pompaları hem de dalgıç pompalar ölçümleme.

 

NOVADOS Ölçümleme Pompası Uygulamaları:

PROCAM Diyaframlı Dozaj Pompaları

PROCAM Smart

daha zorlu uygulamalar ile müşteri için PROCAM Smart ile pompaları ölçümleme, biz kaliteli bir teklif, ekonomik pompası. temel dozaj ve görevleri pompası ve "akıllı" ekonomik çözüm için seçin PROCAM Smart pompaları ölçümleme.
 

PROCAM Diyaframlı Ölçüm Pompalar

 

Düşük / orta uygulamalar için Classic diyafram ölçüm pompası.
mekanik tahrikli çift diyaframlı Bunlar PROCAM diyafram ölçüm pompa çalışma basıncı uygulamalara kadar 20 bar ve debileri kadar 3,000 lt / h ekonomik bir fiyata avantajları ve diyafram tasarım güvenlik getirmek.

PROCAM Sıhhi (Diyafram Ölçüm Pompalar)

steril ürünler için diyafram pompalar.
PROCAM sıhhi diyafram ölçüm pompaları şimdi CIP ve SIP yeteneği mevcuttur. Yeni PROCAM Sıhhi diyafram ölçüm pompa yelpazesi son derece düzgün yüzeyler ile gıda kaliteli bileşenleri kullanıyor ve tam membran pompa başları ve vana yerinde temizlik sağlar akış geometrisi olarak.

PROCAM Hijyenik (Diyafram Ölçüm Pompalar)

EHEDG sertifikalı diyafram ölçüm pompalar.
PROCAM Hijyenik diyafram ölçüm pompa Avrupa Mühendislik ve Tasarım Grubu (EHEDG) en yüksek standartlarını karşılamak için geliştirilmiştir. Temizlik özellikleri özel bir pompa valf tasarımı ile iyileştirilmiştir.

PROCAM Plunger Ölçüm Pompaları

Ekonomik dalgıç ölçümleme pompalar.
PROCAM dalgıç pompalar ölçüm ideal / h 60,5 l 0,16 dan akış oranına sahip olmayan tehlikeli sıvıların ekonomik ölçümleme kadar 80 bar, özellikle işletme basınçları uygulamalar için kanıtlanmış cam ve bahar uzun kullanım ömrü için dizayn Sağlam vites teknolojisi.

 

PROCAM Kompakt Ölçüm İstasyonu

PROCAM Compact Ölçüm İstasyonu komple bir çözüm için bir kompakt tasarım vardır.
Bu kompakt ve hazırlama ünitesi, karıştırma bir PROCAM pompa ile birlikte hazırlamak ve kimyasal çözümler ölçümleme için komple bir çözüm sunar.

Süreç Pompalar ve Süreç Karıştırıcılar

Proses Pompalar - NOVAPLEX Pompalar

NOVAPLEX pompaları çeşitli uygulamalar için güçlü bir diyafram süreci pompalar vardır. Onlar en iyi kritik yüksek basınçlı tesisler için uygundur. Ek olarak, kullanılabilir zaman klasik bir yeteneğe pompaları ölçümleme aşıldığında.

NOVAPLEX Pompalar toksik veya kimyasal olarak agresif ideal sıvı ve partikül boyutları ile / süspansiyon çözeltileri kadar 100 mikron. Tipik endüstriyel alanları vardır kimya ve petrokimya endüstrisi, Petrol ve Gaz endüstrisi, ilaç endüstrisi ve ayrıca Gıda endüstrisi.

Süreç Diyaframlı Pompalar - NOVAPLEX Integral

The NOVAPLEX Integral süreç diyafram pompası Kompakt bir tasarıma entegre bir redüktör nedeniyle Bran + Luebbe diyafram teknolojisi güvenilirliği birleştirir. Bu küçük bir ayak basmak gereklidir uygulamalar için bir süreç diyafram pompa kullanımına izin verir. NOVALINK CSM için bir arayüz on-line teşhis sistemi entegre edilmiştir.

 

Süreç Mikserler - PENTAX Çoklu Frekans Sıvı Karıştırıcılar

en titiz sıvı karıştırma ihtiyaçları için Motorlu süreci karıştırıcılar.

PENTAX süreç mikserler Burada iki karşılıklı çözünmeyen sıvılar sürekli stabil emülsiyon, ya da nereye içine süspansiyon mst katıların olmak gibi ince mümkün viskoz bir sıvı içinde dağınık karıştırılarak kullanılır

NOVAPLEX Integral Süreç Diyaframlı Pompalar

The NOVAPLEX Integral süreç diyafram pompası Kompakt bir tasarıma entegre bir redüktör nedeniyle Bran + Luebbe diyafram teknolojisi güvenilirliği birleştirir. Bu küçük bir ayak basmak gereklidir uygulamalar için bir süreç diyafram pompa kullanımına izin verir. NOVALINK CSM için bir arayüz on-line teşhis sistemi entegre edilmiştir.

  • Max. kapasite: 55,220 l / h
  • Max. çalışma basıncı:

    • kadar 400 PTFE diyafram ile bar
    • kadar 1000 bar metal diyaframlı
  • ile kanıtlanmış B + L diyafram pompası teknolojisi ile yüksek güvenilirlik patentli Diyafram Pozisyon Kontrolü (PDPC) Pozitif
  • Küçük ayak basmak kompakt tasarımı sayesinde
  • standart bileşenlerle entegre Bran + Luebbe redüktör
  • Düşük gürültü 4 kullanımı nedeniyle - solunum. 6-kutuplu motorlar
  • değişken hız sürücüsü tarafından Debi ayarı
  • NOVALINK CSM için entegre arayüzü on-line teşhis sistemi

Proses Sistemleri - AutoBlend

daha yüksek verimlilik ve ürün kalitesi için komple çözüm!

değeri yüksek ürünlerin üretimi için anahtar teslimi ölçüm ve karıştırma sistemleri, macunlar ve tozlar sıvılar kullanarak.

Bu adresten sistemleri mühendisleri, ya standart sistemleri veya ayrı ayrı tasarlanmış ve isteğine göre imal bizim geniş adresinin ihtiyaçları için mümkün olan en iyi çözümü geliştirmek.

kanıtlanmış önemli bileşenleri Bran + Luebbe tarafından üretilen çok çeşitli olduğunu teçhizatları neredeyse tamamen kendi ürünleri - doğru ve güvenilir ölçümleme ve süreç pompalar, mikserler hem de hat ve tank monte, homojenizasyon ve bilgisayar kumandalı denetleyicilerinden monte anlamına gelir.

Bran + Luebbe için, anahtar teslimi montaj demektir sadece. Biz, tasarım konseptinden proje mühendislik, imalat, montaj, donanım ve yazılım süreç kontrolü vasıtasıyla yukarı ve operatör eğitimi başlatmak için her şeyi devralacak. Bunu güvenebilirsiniz.

Azaltın Maliyetleri - AutoBlend İşlem Sistemleri ile Kalite artırın

AutoBlend tesisler önemli ölçüde verimliliği artırmak ve maliyetleri düşürmek. Tüm Bran + Luebbe teçhizatları kalite ve güvenilirlik bizim temel unsuru beklediğiniz yüksek standartlarını karşılamak. Eğer düşük aşağı-zaman, minimum bakım ve uzun ömür - geliştirilmiş verimlilik ve kalite ile birlikte kararlı bir düşük maliyetli yatırım faktörler bekleyebilirsiniz. Bir yatırım olan AutoBlend yakında yoluna öder ile.

AutoBlend İşlem Sistemleri: Bu ürünler ve daha fazla üretim anlayışını seçin. . .

High Pressure Homogenizers - MEGANIZER

New diaphragm pump design for no-gap, leakproof homogenization.

The MEGANIZER diaphragm pump range brings the advantages of no-gap, leakproof and corrosion resistant operation to homogenizer design. The double-diaphragm is fitted with a condition monitoring system; plunger and gasket wear is reduced to a minimum; operating and environmental security is significantly increased; and leakage due to worn components is eliminated.

With the modular drive concept, multiplex installations can be constructed with with up to seven pump heads, allowing the best possible adaptation to individual delivery requirements as well as later changes in capacity.

A high pressure homogenizer has two key components: the homogenizer head and the high pressure pump which provides the necessary pressure energy. MEGANIZER homogenizers use the NOVAPLEX range of process pumps.

Homogenization Pressure

The homogenization pressure is generally produced by a pressure-limited hydraulic system. This eliminates damage from faulty operation and accidental overload. The standard range incorporates NOVAPLEX hydraulically supported diaphragm pumps in all gear sizes. Flow rates are from a few hundred liters to > 30 m3/h, pressures up to 10,152 PSI (700 bar), and process temperature from -4° F to 302° F (-20° C to 150° C).

Applications

  • Paraffin, silicone, wax, oil and photographic emulsions
  • Latex, PVC, lubricants, polishes
  • Lotions, creams, liposomes
  • Cell disintegration, proteins, enzymes
  • Fruit products, ketchup, sauces, dressings
  • Baby food, ice cream, liqueurs, milk products
  • Intravenous preparations

Çoklu Frekans PENTAX Sıvı Karıştırıcılar

Çoklu Frekans PENTAX sıvı karıştırıcılar nerede iki karşılıklı çözünmeyen sıvılar sürekli stabil emülsiyon veya nerede içine süspansiyon katı olması gibi ince mümkün viskoz bir sıvı içinde dağınık gerekir karıştırılarak kullanılır.

Çoklu frekans sıvı karıştırıcı ortak bir eksen üzerinde karşı Rotor ve stators bir dizi oluşur. Rotor çentikli dişler düşük viskozite uygulamaları ve viskoz akışkanlar ile kullanım için yuvarlak Çıtçıt şurada donatılmıştır. PENTAX sıvı karıştırıcı, sürekli hızlı akış ve direnç konu yüksek frekans hızlanma ve yavaşlama için sıvı alanlarda değişen Inside. etkin dağılımı ve emülsifikasyon yılında çıkan yüksek enerji kesme kuvvetleri sonucu.

Çoklu Frekans PENTAX Sıvı Karıştırıcılar Uygulamalar:

Kimyasallar ve plastikler

sertleştiricileri Dispergatör, hızlandırıcılar ve renklendirici reçine içine. Sürekli çapraz PVA çözümleri bağlayan. anyonik ve katyonik bitüm emülsiyonları üretimi. Sürekli erimiş reçine sabunlaşma. Balmumu ve parafin emülsiyon hazırlanması. köpükler içinde itici Dispergatör.

Gıda

mayonez Sürekli üretim. Kakao ve çikolata katkı Güzel dispersiyonu. Soya sütü içecek üretimi. Dispersiyon bitkisel yağda sitrik asit. ceviz nougat sandviç yayılması Homojenizasyon. Hazırlık dayak egg-white/sugar köpük karışımlarının.

Kozmetik ve deterjanlar

krem ve emülsiyonlar Sürekli üretim. yağ ve sülfonik asit alkali nötralizasyon. Seyreltme erimiş Alkan sülfonat of. alkil eter sülfat dilüsyonları içinde viskozite anomalilerin ortadan kaldırılması. Sürekli şampuan ve çanak-sıvı üretim yıkama.

Elyaf ve tekstil

Boya ve yarı otomatik ve tam sentetik iplik çözümleri için delustering. viskon çözümler için Homojenizasyon. yağ emülsiyonları üretimi. Sürekli nişasta jelatinizasyon.

Çoklu Frekans PENTAX Sıvı Karıştırıcılar Avantajları

  • Son derece ince damlacık boyut ve malzeme dağıtımı
  • Düşük yer gereksinimi
  • Yüksek kesme eylemi ve faz sınır bölgesi
  • nötralizasyon ve diğer için hızlı reaksiyon hız reaksiyonları
  • reaksiyonları gazlar içeren için etkili malzeme alışverişi

 

Bran Luebbe

 

Bran Luebbe Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

Bran Luebbe hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.