Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Cognex

Cognex 

Cognex  Dataman ID Okuyucular

Dataman ID Okuyucular

 

DataMan® ID okuyucuları, sektördeki en küçük ve en yüksek performansı sunarak, basit barkodlardan her zaman güvenilir DPM işaretlerine kadar her şeyi güvenilir bir şekilde okur. Çığır açan teknolojiler, yeni otomatik odaklama ve endüstriyel bağlantı yetenekleri içerir.

Cognex  Görüş Gözlem Sistemleri

Dataman ID Okuyucular

In-Sight® görüntü sistemleri, her türlü görüntü uygulamaları için güçlü, bağımsız ürünlerdir. Uygulamanızı yapılandırmak için basit, esnek bir kullanıcı arayüzü ile kamera, işlemci ve yazılımı tek bir pakette birleştirir.

Cognex  Görüş Sensörleri

Dataman ID Okuyucular

Görüş sensörleri kullanımı kolay ve uygun fiyatlı. Parça ve ürünlerin varlığını ve büyüklüğünü kontrol etmek için kullanılırlar. Çok çeşitli uygulamalarda kullanılabilir.

Cognex  Vizyon Görünümü

Dataman ID Okuyucular

VisionView®, fabrika zeminindeki görüş sistemlerinin izlenmesi ve kontrol edilmesi için idealdir ve uygulamaya özgü operatör kontrollerine izin verir.
 

 

 

Cognex Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

 
 
 
 
Cognex hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.