Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

BANNER

 

   Amerikan firması olan Banner, 1967 yılında Minneapolis kentinde kurulmuştur. Tüm dünyada 650 çalışanı olan Banner her yıl yaklaşık 10 adet yeni ürün piyasaya çıkarmaktadır. Banner firması Amerika’da fotoelektrik sensör ve makine güvenlik ürünlerinde market lideri konumundadır
   Banner fotoelektrik sensörlerde dış gövde boyutları olarak M12,M18,M30 silindirik tipi ve dikdörtgen tipi ürün şekilleri bulunmaktadır. Çalışma prensibi bakımından; karşılıklı çalışan (emiter-receiver), refrektörlü (retroreflective) ve cisimden yansımalı (diffuse) modelleri vardır. Ayrıca fiber optik kablolu sensörlerde 250°C ısıya dayanıklı ürünleri mevcuttur.
   Banner firmasının ürün grubu içerisinde renk fotoselleri, ultrasonik sensörler, slot sensörler ve iki elli dokunmatik sensörler (opto touch) de bulunmaktadır.
   Banner firmasının diğer bir ürün çeşiti olan ışık perdeleri (light screen) ; ez-guard, micro screen ve mini screen modelleri mevcuttur.

   Gönderici (Emitter) ve alıcı (receiver) uzunlukları 102 mm’den 1219 mm’ye kadar olup, algılama mesafesi max 18 metredir. Çalışma gerilimleri ise 24 vdc ve 230 vac ‘dir. Uygulama alanı olarak özellikle press makineleri ve her türlü insan güvenliğinin ön planda olduğu makinelerde kullanılır.

 

 

  • BANNER  

  • BANNER Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

BANNER hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.