Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

Noah Valve Actuation

Noah Aktüatörler, hava ve sıvı akışının kontrol edilmesi gereken binalara, gemilere, çelik fabrikalarına ve enerji santrallerine kurulur. 

Noah aktüatörleri, entegre bir kompakt mekanizma ile geliştirilmiş güvenilirliğe sahiptir. Ters torka dayanmak için kendinden kilitlemeyi, aşırı yük koruması için tork limit anahtarlarını, manuel geçersiz kılma için manuel/otomatik ayırmayı, termal korumayı ve mahfazada yoğuşmayı önlemek için alan ısıtmayı içerir.

 

 

 SA SERISI  NOAH  AKTUATÖR

SA serisi aktüatörler, 30Nm tork aralığı ile küçük alanlara yerleştirilmeye uygun olup kelebek vana, küresel vana, damper ve rotary makinelerin otomasyonu için tasarlanmıştır.

 

NA SERISI NOAH  AKTUATÖR

NA serisi elektrikli aktüatörler, döner makinelerin valfleri, damperleri ve otomasyonu için tasarlanmış dört turlu uygulamalar için uygundur ve 60Nm ila 3000Nm tork aralığı üretir.

 

SR SERISI NOAH  AKTUATÖR

SR serisi yay geri dönüşlü aktüatörler, 50/100/200/300Nm tork aralığı ile acil durumlarda Arıza Açık/Arıza Kapanma pozisyonunda çalıştırılır.

 

MA SERISI NOAH  AKTUATÖR

MA serisi, çok turlu aktüatörler, 1kg/m ila 180kg/m tork aralığında uzaktan kumanda ile çalışabilen elektronik tork sensörlerine sahiptir. Sürgülü vanalar için de uygundur.

 

DOĞRUSAL SERI NOAH  AKTUATÖR

SL & NL serisi, çeşitli uygulamalar için en iyi uyumu sunan lineer aktüatörlerdir ve hassas konum geri bildirimi ve doğru kontrol sağlayan sofistike kontrol uygulamasıyla entegre edilebilir. 15A ile 150A arasında değişen küresel vanalar için de uygundur. İtme aralığı 4KN ila 25KN arasındadır ve hem DC hem de AC voltajda mevcuttur.

 

PNÖMATIK SERISI NOAH  AKTUATÖR

Pnömatik aktüatörler, Scotch Yoke Type ve Rack & Pinion Type olmak üzere iki çeşittir. Limit anahtar kutusu, EP konumlandırıcı, solenoid valf, hava filtresi regülatörü pnömatik aktüatörlerle kurulmalı ve kelebek vanalara, küresel vanalara, damperlere ve/veya döner makinelere uygulanmalıdır. NOD, NOS serilerinde mevcuttur | RD, RS Serisi.

 

NA009 220 VAC  Noah On-Off Elektirikli Aktüatör

 

Noah Valve Actuation Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyaları almak için müşteri temsilçimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır. 

Noah Valve Actuation hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.