Çalışmalarımızdaki en büyük referansımız, geride bıraktığımız başarı dolu

E-T-A

 

E-T-A Elektrotechnische Apparate GmbH firması 1948 yılında Jakob Ellenberger ve Harald A.Poensgen Tarafından kurulmuştur. Özellikle cihazları ve yardımcı sistemleri aşırı yük ve kısa devrenin zararlı etkilerinden koruyabilecek karakteristiklere sahip devre kesiciler üretmektedir. Baverya bölgesinde 900 çalışanıyla C€ ,UL,CSA,VDE,LroS gibi normlara uygun, yüksek kaliteli ürünlerin tasarım ve üretimini yapmaktadır. E-T-A devre koruyucu ürünlerinin yanısıra Elektronik Kontrol veEnstrümantasyon ürünlerinin üretimini yapmaktadır. Akış metreler ve monitörler,seviye sensörleri bir çok sanayi uygulaması için doğru seçimlerdir

 

E-T-A devre kesicileri özellikle acil durumlarda kullanılan ve insan hayatı kurtarmada büyük rol alan Ambülans , İtfaye vb.gibi kesinlikle vakit kaybetmesi gereken özel araçlarda tercih edilmektedir.
E-T-A devre kesicileri ihtiyaç duyulan 12V DC ve 24V DC gerilim ,0,01A-500A aralağında çalışmaktadır.
Ülkemizde kullanılmakta olan FORD ambulansların da
E-T-A devre kesicileri kullanılmaktadır.

Yat sektöründe ihtiyaç duyulan Düğme Tipi Devre Kesiciler , Termik Devre Kesiciler, Yüksek Performanslı Devre Kesiciler, Akü İzolasyon Devre Kesicileri Vb. bir çok ürün E-T-A tarafından sektörün kullanımına sunulmuştur.
Termik korumasız sadece aç-kapa görevi gören elemanlar yerine aynı zamanda termik koruma sağlayan, sektörde sıkça kullanılan sembolleri üzerinde bulunduran IP66 koruma sınıfı olan düğme tipi devre kesicileri üreticilerin kullanımına sunarak , estetikle korumayı bütünleştirmiştir.
Bavaria Yachts,Beneteau,Fairline Boats,Jeanneau,
Princess Yachts and Sunseeker önde gelen müşterileridi

 

Beyaz eşya sektöründe çeşitli çamaşır makinesinden mikro dalga fırına çay kahve makinesinden elektrikli süpürgeye kadar bir çok üründe kullanılmaktadır.
Bunun yanı sıra ülkemizde pek yaygın olmayan bahçe elemanlarında da kullanılmaktadır.
Önde gelen müşterileri Siemens-Elektrogeräte GmbH , AEG Hausgeräte GmbH, Electrolux Wascator ,
Miele & Cie GmbH & Co.sıralanabilir.

E-T-A devre kesicileri bir çok sektörde olduğu gibi proses kontrolde de profesyonellerin tercihidir. Çeşitli tiplerde Devre Kesiciler , Dağıtım Elemanları ,Solid State Röleler, Akış Metreler, Seviye Sensörleri, Basınç Sensörleri sanayi de güvenle kullanılan ürünlerdir.

Otomotiv sektörünün önde gelen dev kuruluşları Mercedes Benz,Wolkswagen,MAN,Otokar,FORD,Volvo ,Scania
araçların elektrikli cam, sunroof,silecek, havalandırma fanı vb kritik noktalarını E-T-A araç tipi sigortalarla korumanın faydalarını iyi bilmektedir.Binek araçlardan kamyonlara ve bunun gibi bir çok araçta kullanılmaktadır

E-T-A dünyanın dört bir yanında bulunan temsilcileriyle sağladığı teknik destekle ve ürünlerinin kalitesiyle dünyada tercih edilen bir marka haline gelmiştir.
CE, VDE,CSA,UL LRoS,Kema,Semko vb.gibi bir çok uygunluk ,standart ve normları bünyesinde bulundurmaktadır.

 

E-T-A

 

 

E-T-A Ürünleri ile uygun rekabetçi fiyatları almak için müşteri temsilcimiz ile  http://www.imajteknik.com.tr/bize-ulasin veya Fiyat teklifi formunu doldurarak mesaj bırakmanız halinde satış muhendislerimiz en kısa zamanda sizinle irtibat kuracaklardır.

E-T-A hakkında daha fazla bilgi için tıklayınız.